37-годишният мъж управлявал агресивно Аудито си в ограничената площ на автокъщата, служителите

...
37-годишният мъж управлявал агресивно Аудито си в ограничената площ на автокъщата, служителите
Коментари Харесай

Дрогиран молдовец помисли, че е в F1, дрифтира в автокъща на Пети километър, псува наред

37-годишният мъж управлявал агресивно Аудито си в лимитираната повърхност на автокъщата, чиновниците го свалили

Дрогиран молдовец провокира същински екшън в автокъща, ситуирана в бургаския квартал Пети километър. Около 15,30 часа в полицията е подаден сигнал, че шофьорът на лек автомобил “Ауди Allroad ”, с бургаска регистрация, два пъти влезнал и започнал да “дрифтира ”. Управлявал агресивно моторното транспортно средство в лимитираната повърхност на автокъщата. Двамата чиновници, на 32 и 45 години, се пробвали да спрат лидера, като му създали забележка за метода на ръководство на автомобила на територията на автокъщата, само че мъжът почнал да ги псува и заплашва на съветски език, държейки се несъответстващо.

След второто му влизане на територията на автокъщата, за недопускане случай, двамата бургазлии свалили лидера от автомобила и алармирали полицейските чиновници.

Установено е, че лидер на Аудито е 37-годишен молдовски жител, който е тестван за приложимост на алкохол и опиати / втората проба дала позитивен резултат за приложимост на канабис, кокаин, амфетамин и метамфетамин/. Молдовецът отказал да даде кръвна проба за химичен разбор. Задържан е за период до 24 часа. Работата по случая продължава от чиновници на Пето Районно ръководство – Бургас.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР